5 January 2009

2009: Pradžia / The Beginning

Taigi. Baigėsi 2008-ieji. Eina jau penktoji naujųjų 2009 metų diena, ir nors šiam momentui dar nepribrendę jokie ypatingi pasikeitimai, visgi labai tikiuosi, kad jų bus, ir ves jie į gerą.

Kad ir kokie slogūs buvo praėję metai, visgi mums su Gelyte kliūvo ir gero. Aš sekmingai laužiau ir taisiau savo gyvenimo sienas, Gelytė gi nudžiūgino pergalėm, o turint omeny, kad ji nedažnai tai daro, pergalės džiaugsmo dozė budavo dviguba :) Su kuo atėjom į 2009-uosius? Matyt, su viltim: uždaryti CH, nepralošti per daug ir per dažnai, išeiti į bent vieną užsienio ringą ir dar daug ko nuveikti "nešuniškoje" sferoje.

2008-ieji baigėsi gerom progom: 14.12. savo 2-iejų metų sulaukė Gelytė, o 29.12. man suėjo 23. Prisiminus vaikystėje kažkur matytą šuns/žmogaus amžiaus konvertaciją, paaiškėja, kad iš esmės dabar esame bendraamžiai :)

Taip pat gruodžio 20d. pirmąkart po 4 mėnesių pertraukos sudalyvavome parodoje, Vilniuje vykusioje tarptautinėje. Vipetams teisėjavo rumunas Cristian Vantu, ir Gelytė eilinį kartą buvo antra. Keista, tačiau šįkart jokio apmaudo tai nesukėlė - ko gero, buvau taip pasiilgus ringo, kad procesas pasidarė aktualesnis už rezultatą :) Taipogi teko garbė vestis į palyginimo ringą Gelos 1/2 seserį, jos tėvo Armando fantastišką dukrytę Dyvą I'm Extravaganza Tik Romantika, kuri ir laimėjo BOB. Tiesa, mano kaip hendlerio nuopelno tame vargu ar galima atrasti :)))).......

Iš tolesnių mūsų planų kolkas visiškai aiškus tik dalyvavimas Kauno parodoje sausį ir dvejose Vilniaus tarptautinėse parodose kovą. Toliau bus matyt :))

Sekmės visiems 2009-aisiais!

No comments: